Marcel krijgt het makkelijker geregeld dan wij

“Onze afdeling vindt het de hoogste tijd om Marcel Frielink (48) eens een schouderklopje te geven”, aldus Riejanne Beens (35), medewerkster verkoop bij Connexxion Tours. “Hij krijgt als regieplanner Tours veeel over zich heen als er een bus kapot is of als bussen niet komen opdagen. Maar als alles goed gaat, wordt hij nog wel eens vergeten. Mijn collega’s en ik vinden dat onterecht.”

Marcel Frielink werkt al ruim 25 jaar bij Connexxion Tours en doet met name grootschalig vervoer bij evenementen.
“Marcel is een rustige man”, vertelt Riejanne. “Als je hem niks vraagt, hoor je hem niet. Maar als je dat wel doet, zegt hij eerlijk wat hij denkt; hij heeft een uitgesproken mening.”
Als Riejanne het vervoer van een schoolreisje naar de Efteling moet regelen voor zeshonderd kinderen, dan springt Marcel bij om te kijken hoe ze dat het beste kunnen doen. “Marcel is de spin in het web en heeft een totaaloverzicht van de bussen in ons eigen wagenpark, maar ook in dat van andere vervoerders. Als we een dubbeldekker, rolstoelbussen of vip-bussen nodig hebben, weet hij precies waar je moet zijn. Hij heeft zeer goede en langdurige contacten met inhuurbedrijven waardoor ze hem ook meer gunnen. Hij krijgt het vaak veel makkelijker geregeld dan wij!”
Volgens Riejanne is Marcel onmisbaar voor de afdeling. “Hij is iemand waar je altijd op terug kunt vallen. We kunnen met al onze vragen bij hem terecht. Al zou ik hem om een broodje pindakaas vragen, hij zou het voor me regelen!”