Meer keuze in verbouwde Jumbo Koster in Loenen

Afgelopen woensdag 19 november werd onder grote belangstelling de nieuwe Jumbo in Loenen aan de Vecht feestelijk geopend. De eerste driehonderd klanten kregen een gratis bos bloemen mee naar huis. Gele natuurlijk!

Loenen aan de Vecht - Aan de lantaarnpalen van de Rijksstraatweg in Loenen wijzen gele ballonnen de weg naar Jumbo Koster. De supermarkt heeft in ruim twee weken een totale metamorfose ondergaan en is onherkenbaar veranderd; vernieuwde buitengevel, meer oppervlakte, een groot versplein en een veel uitgebreider assortiment. De supermarkt beschikt ook over een slijterij.
Nadat eigenaar Roald Koster en algemeen directeur van Jumbo Supermarkten Frits van Eerd in de winkel een woordje hebben gesproken, verzamelen personeel en genodigden zich buiten voor de nog aan het zicht onttrokken ingang. Daar staat inmiddels ook een enorme menigte mensen met winkelkarretjes in de aanslag. Met een gezamenlijke druk op de rode knop, wordt de nieuwe Jumbo officieel geopend. Terwijl het ‘Hallo Jumbo-lied’ uit de boxen schalt en de gele confettislierten onder luid geknal de lucht in gaan, betreden de eerste klanten de nieuwe winkel. Allemaal krijgen ze een bloemetje uitgereikt. Mevrouw Steenbrink (79) is al twintig jaar vaste klant bij de supermarkt en kijkt haar ogen uit. “Ik vind het overweldigend en prachtig. Het grote voordeel is vooral dat we veel meer keuze hebben!”
Karin Haarman, 2e slager bij Jumbo Koster, haalt voor een vaste klant even een gele ballon uit de decoratie. “Voor haar kleinzoon, moet kunnen toch?!”
Terwijl binnen de eerste klanten hun boodschappen afrekenen, staan Roald en Margot Koster buiten de pers te woord. Margot is opgelucht dat het zo druk is: “Het zou echt een nachtmerrie geweest zijn als hier niemand had gestaan.” Terwijl de laatste bossen gele bloemen worden uitgedeeld zegt Roald trots: “Ik had niet verwacht dat er zoveel mensen naar de opening zouden komen. Dat je zó beloond wordt door de klanten is werkelijk fantastisch!”

Openingstijden: ma t/m za 8 tot 21 uur, zo 12 tot 17 uur.