Niet zeuren, gewoon aanpakken!

Richard van der Wereld is de smeerolie van de verschillende afdelingen waarvoor hij werkt. Het loopt allemaal prima en door zijn inzet blijft het ook allemaal prima lopen!” Chris Lentink, Coördinator Reisinformatie en Infra- en Haltebeheer vindt het de hoogste tijd om Richard eens in het zonnetje te zetten. “Ik ben zijn leidinggevende en werk al ruim tien jaar met hem samen. Richard is een doener; niet zeuren gewoon aanpakken. Ik waardeer hem enorm om zijn inzet en flexibiliteit.”

In de basis is Richard buschauffeur, maar hij werkt altijd twee dagen in de week als haltedienstmedewerker. Dan rijdt hij met een volledig toegerust busje rond door een aantal Connexxion-gebieden om haltepalen neer te zetten, schade aan palen te repareren en te zorgen voor de juistheid van gegevens op alle halteborden. Het gaat om zeer belangrijke informatie voor de reizigers.

“Tegenwoordig is Richard mijn rechterhand”, zegt Chris Lentink. “En wanneer het in het najaar druk wordt op de afdeling reisinformatie, kan ik hem ook daar inzetten voor de Abri Info Panelen. Daarnaast vervangt hij mij bij afwezigheid en in mijn vakanties. Ik hoef maar te piepen en hij springt bij wijze van spreken al in de houding; ik kan echt op hem rekenen. Hij pakt de dingen gewoon op en doet wat hem gevraagd wordt. Richard gaat heel flexibel om met al zijn verschillende taken en is goed in alle werkzaamheden. Hij is ook nog eens een aardige vent en gelukkig houdt hij van afwisseling!”