Waarom kiezen? De LUME Traveler heeft het allemaal

De LUME Traveler is geen gewone caravan. De LUME Traveler is ook geen camper. Het is een luxe, duurzaam, oer-Hollands product, waarin het beste van twee werelden op een voortreffelijke manier samenkomt. Met de LUME Traveler reis je in alle rust en comfort naar waar je maar wilt. Het vakantiegevoel begint al zodra je de straat uitrijdt. Maar hoe ver je ook van huis bent, de exclusieve LUME Traveler voelt overal als thuis.

Een ultiem gevoel van vrijheid. Is dat niet waar we allemaal op onze eigen manier naar op zoek zijn? Op vakantie komen we misschien wel het dichtst bij dat gevoel. Tijd hebben voor elkaar, niet hoeven werken, minder structuur, geen dagelijkse sleur. En vooral: doen waar je zin in hebt, zoals heerlijk onderweg zijn, bijzondere plekken ontdekken, jezelf culinair (laten) verrassen en genieten van cultuur, natuurschoon en buitenleven. En dat alles ervaren onder het genot van het gemak en het comfort van een luxe hotelsuite. Vrijheid voor eenieder die houdt van klasse en kwaliteit. Het kan allemaal met de stijlvolle LUME Traveler.

Onderweg al genieten
Met alle modellen van de LUME Traveler kun je gaan en staan waar je maar wilt. Je reist comfortabel naar de mooiste plekken in binnen- en buitenland. Vanaf dag één van je vakantie begint het grote genieten: of je nou onderweg bent met de LUME Traveler of een charmante, kleinschalige camping hebt bereikt; je dompelt je continu onder in een aangenaam avontuur. Je ontdekt de wereld in stijl, omgeven door het stoere en luxe design van de LUME Traveler. Alle modellen zijn van binnen en van buiten uitgevoerd met eerlijke, duurzame materialen, zoals een aluminium behuizing, duurzaam Iroko hardhout en een wandafwerking van wolvilt en leer. Al deze magnifieke materialen zijn vervaardigd in Nederland en verwerkt met aandacht voor elk detail. Dat zie je, dat voel je, dat ervaar je. En dat heeft grote invloed op je vakantiebeleving en dat heerlijke gevoel van ultieme vrijheid. Het is zeer prettig vertoeven in een omgeving met klasse en stijl.

Goed slapen is cruciaal
Een goede nachtrust is essentieel voor je gezondheid en welbevinden. Als je in een camper of caravan in een net iets te klein bed slaapt, op een matras van matige kwaliteit, begint je vakantie al snel met een slaapachterstand. Zonde, want op vakantie wil je juist uitgerust en ontspannen zijn om optimaal te kunnen genieten. Heel belangrijk dus om zodra je onderweg bent goed te slapen! Daarom zijn alle LUME Travelers voorzien van een comfortabel, royaal tweepersoonsbed. De LT360 No.1, de eerste en meest compacte Traveler, heeft een 25 cm dik topmatras van 160 x 200 cm. In de opvolgers van het eerste model, de LT540 No.1 en in de LT540 NORDIC, is de afmeting van het kingsize topmatras zelfs 180 x 200 cm. De bedden in de LUME Traveler doen absoluut niet onder voor de bedden in de meest luxueuze hotels. Een goede nachtrust is gegarandeerd, zodat het grote genieten direct kan beginnen.

Onder de sterren
We weten allemaal dat het magisch is, sterrenkijken bij helder weer. Maar hoe vaak doen we het nog? Hoe vaak nemen we de tijd om te genieten van het spectaculaire uitzicht op de hemel boven ons? Met de LUME Traveler wordt het wel heel gemakkelijk en romantisch om je samen te vergapen aan de stralende sterren en ons mysterieuze melkwegstelsel. Op de mooiste en meest bijzondere plekken van Europa geniet je vanuit je heerlijke bed, onder een automatisch en volledig te openen panoramadak van een overweldigende sterrenhemel. Uiteraard is het panoramadak voorzien van een luxe, elektrisch muggenhor. Alle zijramen van de LUME Traveler zijn daarnaast handmatig te voorzien van een muggenhor. Zo slaap je comfortabel in een goed geventileerde ruimte. Je slaapt letterlijk in de open lucht op de mooiste plekjes in de natuur. Zo mooi kan het zijn. Puur genieten in optimale vrijheid!

Binnen en/of buiten
Natuurlijk kun je in een camper prettig verblijven gedurende alle seizoenen. En met een traditionele caravan kun je de leefruimte aanzienlijk uitbreiden met een voortent of een luifel. De LUME Traveler biedt echter zoveel meer door het beste van deze twee werelden te combineren. Niet alleen de luifel van LUME vergroot de buitenruimte, ook met de buitenkeuken bouw je het heerlijke buitenleven verder uit. Koken in een krappe, benauwde binnenruimte is verleden tijd met de LUME. Ook slepen met een teiltje met afwas naar de daarvoor bestemde afwasruimte van de camping mag je vergeten. Met een simpele druk op de knop, transformeert de achterkant van de LUME Traveler zich tot een afdak waaronder je in de schaduw in een luxe keuken de heerlijkste maaltijden kunt bereiden. Behalve een volwaardig fornuis met drie PITT Cooking gasbranders heeft deze stijlvolle buitenkeuken een koelkast, een ruime geïntegreerde spoelbak, een strak rvs-werkblad en een stevig porselein servies. Je kookt en eet net zo comfortabel en lekker als thuis. Alleen heb je nu alle tijd van de wereld, heerlijke lokale ingrediënten, een zomers temperatuurtje, een gekoeld wijntje en het gezelschap van de allerliefste reisgenoot 24/7 om je heen.
Voor wie er geen genoeg van kan krijgen en er ook in de winter samen op uit wil, is de LT540 NORDIC de allerbeste keuze. De volwaardige keuken heeft in dit model een plekje binnen in de Traveler gekregen, direct naast de deur. Met het slimme verwarmingssysteem, dat de mogelijkheid heeft van zowel geruisloze airco als verwarming, is dit model geschikt voor werkelijk alle seizoenen.

Flexibele indeling en aankleding
De twee grotere modellen van de LUME Traveler, de LT540 No.1 en de LT540 NORDIC zijn voorzien van aangenaam sanitair, kastruimte en een luxe zitgedeelte. Afhankelijk van je eigen behoeften en wensen is dit gedeelte op verschillende manieren in te delen. Wil je bij slecht weer tegenover elkaar kunnen zitten om samen te dineren of een spelletje te spelen? Dan is de treinzit ideaal: twee comfortabele banken met daartussenin een teakhouten tafel. Deze treinzit is bovendien eenvoudig om te bouwen tot een extra slaapplaats. Hou je ervan om bij slecht weer lekker tegen elkaar aan te kruipen met een spannend boek en een goed glas rode wijn of een warme kop thee? Kies dan voor de zachte loungesofa met bijpassende hocker, die dienst kan doen als bijzettafel, extra zitplaats of voetenbankje. Voor de bekleding van zowel banken, loungesofa als hocker worden rijke, natuurlijke stoffen gebruikt. Met zo’n interieur ervaar je ook binnen in de LUME Traveler veel luxe en kwaliteit. Het gevoel van vrijheid en genieten houdt niet op.

Een droom die uitkomt
Of je nu naar het uiterste zuiden van Europa rijdt of de mooiste plekken van Nederland bezoekt, op vakantie gaan met een LUME Traveler is als een droom die uitkomt.
Vergeet de ‘gewone’ caravan, vergeet de camper. Het leven is te kort voor spartaans kamperen, voor het dagelijks op- en afbouwen van je net iets te kleine bed of voor simpele maaltijden vanaf plastic borden.
De LUME Traveler is voor wie houdt van inspirerende reizen in een uitzonderlijk fraai design, voorzien van buitengewone luxe. Voor wie compromisloos wil genieten zonder concessies te doen aan stijl en comfort.
Wie de LUME Traveler ziet en ervaart, wie de uitstraling van zowel interieur als exterieur tot in het kleinste detail op zich laat inwerken, waant zich in een totaal nieuwe wereld. Weldoordacht, duurzaam, innovatief, exclusief, stoer maar tegelijkertijd verfijnd. De LUME Traveler is een onweerstaanbaar, uniek, oer-Hollands product om verliefd op te worden, om trots op te zijn.
Een geslaagde vakantie is voor de meeste mensen een paar weken alles loslaten, leuke dingen doen en tot rust komen. Genieten van het buitenleven en dat gevoel van ultieme vrijheid ervaren onder het genot van klasse en kwaliteit. De LUME Traveler heeft werkelijk alles in zich wat daarvoor nodig is.